Seuran jäsenyys

Liittyminen jäseneksi

Seuran jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä sähköinen lomake (ensisijainen liittymismenetelmä) tai ottamalla yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai varapuheenjohtajaan sähköpostitse tai puhelimitse (kts. kohta yhteystiedot).

Jäsenmaksut 2021

HUOM! Ilmoittautukaa vuosittain jäseneksi sähköisellä lomakkeella. Näin saamme pidettyä jäsenrekisterin ajantasalla, rekisteri tyhjenee vuoden vaihteessa eli tiedot eivät säily. Kiitos!

Mikäli ilmoitat monta jäsentä kerralla, muista kirjata jokainen erikseen järjestelmään! Monta perheen jäsentä ilmoittaessa pitää jokainen kirjata järjestelmään erikseen. Maksun voi suorittaa kaikilta kerralla.

Jäsenmaksuvaihtoehdot (maksetaan vuosittain):

  • Juniorijäsenmaksu 10€
  • Perhejäsenyys 20€ (alle 18-vuotiaat saman perheen jäsenet)
  • Kannatusjäsenmaksu 25€
  • Lisenssiajajan jäsenmaksu 25€
    Huom! lisenssin ja vakuutuksen hankkimisesta vastaa jokainen kuski itse!

Jäsenmaksu maksetaan tilille FI6513173000112201 (Nordea). Merkitse maksun viestiin nimesi ja “jäsenmaksu 2021”. Jos maksat esimerkiksi useampien perheenjäsenten jäsenmaksut kerralla, mainitse viestissä niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksu maksetaan yhtenä summana.

Juniorijäsenmaksu 10€ on tarkoitettu alle 18-vuotiaille nuorille. Perhejäsenyys on tarkoitettu perheille, missä on 2 tai useampia alle 18-vuotiaita pyöräilijöitä. Perhejäsenyydellä saa jäsenyyden kaikille talouden alle 18-vuotiaille lapsille. Kannatusjäsenmaksu 25€ on tarkoitettu ei-kilpaileville esimerkiksi kuntoilijajäsenille. Lisenssiajajan jäsenmaksu 25€ on tarkoitettu kilpailuissa ajaville aikuisille.

Jäsenedut 2021

Juniorijäsen ja Lisenssiajaja

Seura maksaa kilpailujen osanottomaksuja ajajille kauden päätteeksi. Muita etuja ovat valmennusapu, yhteisharjoitukset, BMX-leirit sekä seuran järjestämät harjoituskilpailut.

Kannatusjäsen

Valmennusapu, yhteisharjoitukset sekä seuran järjestämät harjoituskilpailut.

Seuran aktiivisille jäsenille:

Seuran jäsenille jotka osallistuvat joko seuran kokouksiin, talkoisiin tai muuhun toimintaan tarjoamme jäsenyyden puoleen hintaan! Hinnan alennus koskee koko perhettä.