Kausi 2016

Hyvää alkanutta vuotta kaikille pyöräilyn ystäville!

Alkaneella kaudella CC Picaron hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla kuin kaudella 2015.

Puheenjohtaja Niko Åhlgrén
Varapuheenjohtaja/taloudenhoitaja Oiva Lipsonen
Taloudenhoitaja/laskutus Timo-Jaakko Toivanen

Muut jäsenet
Allan Lipsonen
Seppo Pulliainen

Toiminta kaudella 2016

Seuran toiminnan pääpaino on nuoriso/BMX-toiminnassa, muuta toimintaa unohtamatta. Kevään aikana tullaan järjestämään BMX-valmentaja/ohjaaja koulutusta siitä kiinnostuneille vanhemmille. Kunhan lumet sulaa ja saadaan kausi polkaistua kunnolla käyntiin, järjestetään maantie- ja maastolenkkejä sekä harjoituksia BMX-radalla. Tapahtumista tullaan ilmoittamaan seuran kalenterissa ja facebookissa.

Kaudella 2016 järjestetään Peurunka-Tempo kilpailu. Eli MTB Nelisatasta tai Peurunka Pyöräilyä ei järjestetä aiemmista vuosista poiketen. Maastopyöräilijät älkää huoliko sillä MTB Nelisatanen on tekemässä paluun kaudella 2017.

Hallituksen syyskokous päätti, että jäsenmaksut pidetään samana. Myös lisenssi- ja vakuutuskäytännöt jatkuvat kuten kaudella 2015. Muistathan maksaa jäsenmaksun helmikuun loppuun mennessä.

HUOM! Suorittakaa jäsenmaksut jäjestelmän kautta tästä (jäsenrekisteri pysyy näin ajantasalla).

Seuran järjestäytymiskokous järjestetään tammi-helmikuussa Laukaan pääkirjastolla. Kokouksessa päätetään tarkemmin kauden tapahtumien, kuten leirien, ajankohdista. Tapahtumaan tulee olemaan kaikille vapaapääsy ja toivommekin aktiivista osallistumista, nyt on tilaisuus vaikuttaa tulevan kauden kuvioihin. Tilaisuuteen tulee sovitettavaksi uusia seuran ajoasuja (ei BMX) sekä vapaa-ajan pipoja.

 

Terveisin: Niko Åhlgrén

rajattu